Is Debor In You? - Think Debor.

Skönt med rena kläder

Posted March 21, 2017, 8:51 p.m. By debor Tags: Kläder

Det är kul med kläder och det är extra skönt när alla ens kläder är rena och strukna och hänger i garderoben. Men det är lätt hänt tycker jag att kläder som man har som måste kemtvättas ibland blir liggandes i tvättkorgen lite väl länge. Ja det blir väl lätt så, med det är verkligen så värt det att hitta en bra kemtvätt som man gärna går till så att man har ett ställe så att dom kläderna verkligen blir tvättade med jämna mellanrum. Finns en bra kemtvätt i kungsholmen om man bor i närheten av det. 

Skönt att vara stammis på ett ställe

Ja det kan verkligen vara skönt att vara stammis på ett ställe, det blir så mycket lättare då helt enkelt. Ja det är verkligen något som jag tycker underlättar. 
Det finns så mycket fina kläder och nu när det närmar sig vår så blir man lite extra sugen på att köpa kläder tycker jag. Man har liksom gömt sig inomhus ett bra tag och haft stora vinterkläder på sig och då är det så kul när et blir varmare och man kan använda andra typer av kläder. Så det är väl därför det är så skönt att och kul att köpa nya kläder till våren och sommaren.
Hur som helst om man har mycket kläder som måste kemtvättas så gör man verkligen väl i att ta tag i att skaffa en bra kemtvätt så att man har ett ställe att skicka in sina kläder så att det verkligen blir gjort och att man använder dom kläderna. Det är så lätt annars att som blir liggandes i tvättkorgen och att man inte använder dom så mycket som man borde, Och oftast så brukar det vara lite dyrare kläder som behöver kemtvättas och om man inte använder dom så känns det lite tråkigt.